Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Een seizoen lang niet gezien, maar plots de uitblinker: “In de CL spelen met Club is een droom”

Champions League

In de voorbereiding bij Club Brugge was hij nog één van de absolute smaakmakers, maar desondanks werd Elton Acolatse vorige zomer uitgeleend aan Sint-Truiden. Door een resem blessures verdween hij even helemaal uit beeld, maar de laatste weken bewijst de 22-jarige Nederlander in Play-Off 2 opnieuw wat hij in zijn mars heeft. 

Acolatse vindt stilaan zijn beste vorm terug en pakte zaterdag tegen KV Oostende uit met een knap doelpunt. Over zijn toekomst heeft de explosieve flankaanvaller nog niet echt nagedacht. “Of er een nieuwe uitleenbeurt volgt? Ik wil alle opties openhouden”, citeert Voetbalkrant het gewezen jeugdproduct van Ajax.

“Ik wil komend seizoen heel graag spelen, maar ik weet natuurlijk ook dat de jongens op de flank het goed hebben gedaan bij Club.” Al kan dat natuurlijk ook de nodige uitgaande transfers met zich meebrengen op Jan Breydel. “Ik volg Club Brugge nog op de voet en hoop natuurlijk dat ze kampioen worden. In de Champions League spelen zou een droom zijn”, besluit Acolatse.

Acolatse scoort knappe goal tegen KVO

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws