Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – De sfeer zit duidelijk goed bij Club Brugge: “Bloedzuigers, dat zijn jullie”

Vanaken en Vormer amuseren zich kostelijk tijdens analyse van Club - Charleroi

Club Brugge heeft donderdagavond uitgepakt met een fenomenale prestatie tegen Charleroi. Daardoor telt Blauw-Zwart nu een comfortabele voorsprong op zijn titelconcurrenten en wordt er al luidop gedroomd van de vijftiende landstitel. Voor sfeer en gezelligheid dan ook 10/10 in en rond Jan Breydel.

Toen Hans Vanaken en Ruud Vormer gevraagd werd om de 6-0 tegen de Carolo’s te analyseren, hadden ze niet verwacht dat ze zoveel pottenkijkers zouden hebben. Heel wat ploegmaats verstoorden immers het praatje van onze spelverdeler en kapitein, tot groot jolijt van het hele spelershome. Onderstaand de lachwekkende beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws