Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe spreekt klare taal na geruchten rond overname Eredivisie-club

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Club Brugge werd de voorbije maanden al meermaals gelinkt aan een buitenlandse clubs. Blauw-Zwart zoekt namelijk naar een ploeg over de grens om mee samen te werken. Na eerdere gesprekken met Lausanne Sport (Zwitserland), Slask Wroclaw (Polen) en Lyngby (Denemarken) duikt de naam van Bart Verhaeghe vandaag op in Nederland. 

Het gaat niet goed met Roda JC. De ex-club van Ruud Vormer staat momenteel op de 16de plaats in de Eredivisie en huidig eigenaar Frits Schrouff wil zijn aandelen graag verkopen. Verhaeghe is volgens het doorgaans betrouwbare Voetbal International geïnteresseerd om de ploeg in degradatienood over te nemen, maar onze voorzitter laat weten dat het louter om verkennende gesprekken gaat.

“We hebben gepraat zoals we met veel clubs praten, vooral in het buitenland. Dat is om van gedachten te wisselen over de kennis van de marktstructuren om een club te leiden. Kortom, clubleiders onder mekaar. Het enige wat eventueel kan gebeuren is dat jonge talenten van Club Brugge bij Roda zich verder kunnen ontwikkelen. Er is geen sprake van geldstromen van Club Brugge of van mij persoonlijk naar Roda. Ik bekommer me om mijn club, Club Brugge”, besluit Verhaeghe tegenover Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws