Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck voorspelt Club – Charleroi: “Ik verwacht dat zij gaan winnen”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

Anderlecht is er woensdagavond niet in geslaagd om punten te pakken op bezoek bij Standard. Paars-Wit ging immers onderuit met 2-1 na doelpunten van Renaud Emond, Adrien Trebel en Mehdi Carcela. Na afloop gooide Hein Vanhaezebrouck zo goed als de handdoek in de ring voor de titelstrijd.

De trainer van RSCA hekelde vooral de manier waarop een resem goeie kansen werden gemist. Zowel Łukasz Teodorczyk als Silvère Ganvoula gaven namelijk niet thuis op Sclessin. “Vorige week in de tweede helft hadden we tegen Club Brugge ook al een hoop kansen waar we niets mee deden. We hadden ook tegen Standard genoeg kansen, waardoor we zeker een punt verdienden. Maar dan moet je ze ook afmaken. We zien wel een goeie evolutie in het voetbal. Maar nu is er naast fysiek ook mentaal oplapwerk in aanloop naar de match tegen Genk. Zij hebben trouwens ook weer een dag meer recuperatie dan ons…”

Ivan Leko & co zagen de Luikse overwinning graag gebeuren, nu kan de voorsprong namelijk opnieuw vergroot worden mits een driepunter tegen Charleroi. “Ik verwacht dat Club Brugge straks zal winnen en dan tellen we weer zes – eigenlijk zeven – punten achterstand. Zij die dromen van een mirakel, zullen we moeten teleurstellen. Met nog verplaatsingen naar Gent en Brugge zie ik het niet meer goedkomen. Het zal al een ongelofelijke prestatie zijn als we na al onze miserie tweede blijven”, citeert Voetbalkrant een teleurgestelde Vanhaezebrouck.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws