Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van der Elst komt met pronostiek voor Anderlecht – Club: “Dat blijft een probleem”

Franky Van der Elst (analist)

Club Brugge heeft vanavond in het Constant Vanden Stockstadion maar één missie: winnen. Een moeilijke opdracht, want de laatste keer dat Club er de drie punten kon pakken, dateert al van 1998. Franky Van der Elst stond toen nog als speler op het veld.

De Fox heeft er echter geen goed oog in. “Wat Anderlecht-Club betreft, spreekt de geschiedenis niet in het voordeel van Club. En ik zie ze nu opnieuw niet winnen, zonder dat ik zeg dat ze zullen verliezen” voorspelt hij in Het Laatste Nieuws. “Ik begrijp nog steeds niet dat je daar in twintig jaar tijd niet één keer kan winnen. Dat is een heel straffe, negatieve reeks. Standard is er in al die tijd meermaals gaan winnen.”

“Eigenlijk zou Club nu iets moeten doen wat het in twintig jaar tijd nooit gekund heeft, maar dan zullen de spitsen wel moeten scoren. En dat blijkt steeds meer een probleem. En als ze niet scoren, heb je er ook niet veel aan. Het is niet zo dat de spitsen van Club zo balvast zijn of sterk zijn in de combinatie. Refaelov opnieuw aan de aftrap brengen is geen slecht idee, zeker al omdat Anderlecht met vier mensen op het middenveld speelt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws