Thomas Meunier krijgt onverwacht nieuws bij PSG

Thomas Meunier (Club Brugge)

Dat het in de voetbalwereld snel kan keren, weet Lior Refaelov sinds deze Play-Offs als geen ander. In twee weken tijd ruilde onze Israëliër immers de bank in voor een rol als uitblinker. En zo is de kans plots reëel dat Rafa ook volgend(e) seizoen(en) nog voor Club Brugge uitkomt. Ook ex-ploegmaat Thomas Meunier – die dinsdag nog zijn vertrekwens uitsprak – zou dan tóch langer bij Paris Saint-Germain kunnen blijven.

Door de stevige concurrentie van Dani Alves werkte Meunier dit seizoen slechts 15 wedstrijden af in de Franse hoofdstad, terwijl dat vorig jaar nog 35 stuks waren. De gewezen rechterflank van Club Brugge geeft dan ook eerlijk toe dat er een beetje frustratie is. “Ik vraag niet veel, enkel om te voetballen. Als dat bij een subtopper is, goed dan. Maar mijn doel is om in Parijs te blijven, ik vind het hier heel leuk. Wat zijn subtoppers? Everton, Valencia of Dortmund. Batshuayi is ook naar een subtopper verhuisd, daar heb je plezier om voetbal te spelen en dat is wat ik nu mis”, vertelt Meunier in gesprek met de RTBF.

Nauwelijks één dag later maken Franse en Duitse media zich sterk dat Thomas Tuchel komend seizoen aan de zijlijn zal staan bij PSG. Volgens het toonaangevende L’Équipe bestaat er namelijk geen twijfel over dat huidig trainer Unai Emery zal moeten opkrassen na de teleurstellende prestaties in de Champions League. Voor Meunier – die bovendien niet de beste verstandhouding heeft met Emery – zou de komst van Tuchel een goeie zaak zijn. De Duitse trainer wilde de Rode Duivel twee jaar geleden immers al naar Dortmund halen. Tuchel gelooft volop in de kwaliteiten van Meunier en zou hem zeker en vast aan boord willen houden bij de Parijzenaars.

Laaste nieuws

Clement heeft aanvallende problemen: “Hij is onbeschikbaar tegen Charleroi”

Philippe Clement heeft aanvallende problemen bij Club Brugge. Emmanuel Dennis en Krépin Diatta zijn onzeker en David Okereke zal er zeker niet...

Rezaei mag niet spelen tegen Club Brugge door reglement

Club Brugge neemt het woensdag op tegen Sporting Charleroi. Kaveh Rezaei is de aanvalsleider van de Carolo’s, maar mag niet aantreden tegen...

Nieuwe spits Gaich dan toch op komst?

Het is geen geheid dat Club Brugge al een tijdje aan het zoeken is naar een nieuwe optie in de spits. De...

Volgende Wedstrijd

Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Clement heeft aanvallende problemen: “Hij is onbeschikbaar tegen Charleroi”

Philippe Clement heeft aanvallende problemen bij Club Brugge. Emmanuel Dennis en Krépin Diatta zijn onzeker en David Okereke zal er zeker niet...

Rezaei mag niet spelen tegen Club Brugge door reglement

Club Brugge neemt het woensdag op tegen Sporting Charleroi. Kaveh Rezaei is de aanvalsleider van de Carolo’s, maar mag niet aantreden tegen...

Nieuwe spits Gaich dan toch op komst?

Het is geen geheid dat Club Brugge al een tijdje aan het zoeken is naar een nieuwe optie in de spits. De...

Vormer: “Als de VAR zegt dat het buitenspel is dan is dat zo, denk ik”

Club Brugge kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel in de halve finale van de Croky Cup tegen Zulte Waregem. Na afloop...