Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Teleurgestelde Leko komt met opvallende reactie over videoref

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge is niet aan de Play-Offs begonnen zoals verhoopt, want het leed in Anderlecht zijn tweede nederlaag op rij en blijft zo achter met amper drie op negen. Ivan Leko was na afloop dan ook ontevreden over de prestatie van zijn spelers in het Constant Vanden Stockstadion.

“Op basis van de kansen verdiende Anderlecht meer om te winnen. We wilden het vaak te mooi doen en toonden opnieuw te weinig killer instinct. We speelden geen slechte wedstrijd, maar offensief waren we niet goed genoeg. Anderlecht daarentegen was scherper en slimmer”, analyseert onze trainer op de officiële website van Blauw-Zwart.

“In Play-Off 1 is het niet een kwestie van mooi voetbal te brengen, maar wel van te winnen. In drie wedstrijden hebben we echter alleen een penalty gescoord en dat is niet voldoende. Voor ons is dit een pijnlijke nederlaag. We kwamen naar hier om te winnen, niet om op balbezit te spelen of om complimenten te krijgen. We wilden Anderlecht meer pijn doen, maar dat is niet gelukt en dus zijn we teleurgesteld.”

Tot slot wil onze coach zich niet verschuilen achter het afgekeurde doelpunt van Diaby. “Als het buitenspel is, dan is het buitenspel. Dan maakt het niet uit of het één centimeter was of drie meter. Het is jammer voor ons, maar ik ben altijd al een voorstander geweest van de videoref. Bij de fout op Vanaken was het misschien ook penalty, maar als het een correcte beslissing was, dan leggen we ons daarbij neer.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws