Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Stevige boost voor Club: ‘Sterkhouder keert eindelijk terug op training’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge zit in de goede flow en heeft na de thuiszege tegen KRC Genk al negen punten voorsprong op eerste achtervolgers AA Gent en Anderlecht. En Blauw-Zwart krijgt nu nog eens een extra boost.

Na maanden blessureleed komt er eindelijk licht aan het einde van de tunnel voor Benoît Poulain. De Franse verdediger, die al sinds januari out is, trainde vandaag voor het eerst weer mee met de groep, meldt Het Nieuwsblad. Gezien zijn lange inactiviteit zal zijn comeback wellicht wel pas voor na de krakers op Gent en Anderlecht zijn.

Ook Jelle Vossen is weer helemaal fit en trainde mee, waardoor slechts twee spelers ontbraken. Behalve de langdurig geblesseerde Saulo Decarli was ook Anthony Limbombe afwezig. De kersverse Rode Duivel zou echter uit voorzorg aan de kant gehouden zijn, zorgen hoeven de fans zich dus niet te maken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws