Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sports Late Night strikt smaakmaker van Club Brugge

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge ging afgelopen vrijdag een punt pakken op bezoek bij KRC Genk, maar het laatste woord over de match in de Luminus Arena is nog niet gezegd. In Sports Late Night van zondagavond zijn ze namelijk van plan om de topper nog eens uitvoerig onder de loep te nemen. 

Het programma van VIER en PlaySports heeft twee interessante gasten weten te strikken om na te praten over de zesde speeldag van de Play-Offs. Niemand minder dan Hans Vanaken en Philippe Clement zullen namelijk aan tafel schuiven bij presentator Bart Raes en analisten Geert De Vlieger en Eric Van Meir. Vanavond omstreeks 22.40 uur gaat het programma van start.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws