Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Slecht nieuws voor Jelle Vossen’

Jelle Vossen op de bank

Ivan Leko heeft maar liefst 5 spitsen in zijn spelerskern, maar in 270 Play-Off minuten kon Club Brugge enkel vanop de stip scoren via Lior Refaelov. Abdoulay Diaby, Wesley Moraes en Emmanuel Dennis staan al een tijdje droog, terwijl winteraanwinst Krépin Diatta alleen nog maar op de linkerflank mocht opdraven. Jelle Vossen is zo de enige centrumaanvaller die op een korte invalbeurt na nog geen kans kreeg in deze Play-Offs. 

In de reguliere competitie vond Club Brugge maar liefst 68 keer de weg naar doel, maar volgens Jacky Mathijssen ontbreekt het Blauw-Zwart momenteel aan scherpte voorin. “Het veldspel vind ik nog altijd goed, maar Club slaagt er ondanks het balbezit niet in om veel kansen te creëren. Van tien kansen per match zijn ze naar drie à vier stuks gegaan. In de Play-Offs scoorde de ploeg van Leko maar één keer: een discutabele strafschop tegen tegen Genk dan nog”, klinkt zijn analyse in Het Belang Van Limburg.

Sinds Vossen teruggekeerd is van zijn enkelblessure mocht de 29-jarige Limburger nog maar 6 minuten opdraven, in de uitmatch tegen Anderlecht. “Het is opvallend dat in zo’n situatie een gekende goalgetter als Vossen niet of nauwelijks aan bod komt”, oordeelt onze ex-coach. “Zijn rol is blijkbaar uitgespeeld na zijn blessure of hij is nog niet fit genoeg.” Eerder deze maand had ook Jan Ceulemans al een slecht oog in de speelkansen van Vossen, die nog tot 2020 onder contract ligt op Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws