Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slag om Vlaanderen zorgt voor commotie: “Gent is meer Blauw-Zwart dan elke kwekker zich kan inbeelden”

Club Brugge tifo (Club Brugge - Gent)

Na de felbevochten zege van maandag tegen KRC Genk kan Club Brugge zondag een nieuwe reuzenstap richting de titel zetten. Dan staat immers de Slag om Vlaanderen op het programma op het veld van AA Gent, dat op dit moment de eerste achtervolger van Club is. De wedstrijd maakt dan ook heel wat los bij beide supportersclans.

Zo willen de fans van de Buffalo’s er alles aan doen om zoveel mogelijk sfeer te creëren in en rond de Ghelamco Arena. Ze nemen onder meer een beproefd Brugs concept over: het verwelkomen van de spelersbus.

“Wij zullen tonen dat echte Gentenaars Buffalo’s zijn en dat wij als een blok achter onze ploeg staan! Komende zondag verwachten wij iedereen met de nodige toeters en bellen, vlaggen en vuurwerk aan onze arena!”, roept de sfeergroep Ultras Ghent ’14 op via Facebook. Die boodschap leverde echter een niet mis te verstane reactie op van de Brugse fans. Onderstaand de beelden en een geniaal bijschrift.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws