Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechtersbaas komt met opvallend verhaal over penaltyfase Vormer

Penaltyfout op Ruud Vormer (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge begon aan de Play-Offs met een thuiszege tegen KRC Genk, maar dat kostte wel bloed, zweet en tranen. Pas in de 92ste minuut werd de ban gebroken dankzij een doelpunt van Lior Refaelov, die vanop de stip raak trof.

De penalty kwam er na een fel bediscussieerde overtreding op Ruud Vormer. Aanvankelijk was scheidsrechter Lawrence Visser immers niet van plan om naar de stip te wijzen, maar hij deed dat uiteindelijk toch na tussenkomst van de videoref. Zo dacht iedereen althans, maar dat blijkt nu niet helemaal te kloppen.

“Het was dan ook de vierde ref (Frederik Geldhof, nvdr) die de overtreding had vastgesteld”, bevestigt scheidsrechtersbaas Johan Verbist in Het Nieuwsblad. “Hij stond er ver vandaan, maar zag het toch. De videoref heeft dan bevestigd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws