Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechter voor Genk – Club maakt Brugse aanhang furieus: “De bond op zijn best”

Passionele Club-fans

Club Brugge heeft momenteel een voorsprong van 7 punten op Anderlecht en 9 op AA Gent. Mits een driepunter vrijdag tegen KRC Genk vergroten Ivan Leko & co de kans dat er de week nadien thuis tegen de aartsrivaal uit Brussel kampioen gespeeld kan worden, het droomscenario van de Blauw-Zwarte aanhang

Als de Brugse supporters echter te horen krijgen dat Alexandre Boucaut de scheidsrechter is voor de match in de Luminus Arena, zakt hen de moed al in de schoenen. De 37-jarige ref is door zijn scheidsrechterlijke beslissingen in het verleden namelijk allesbehalve populair bij Ivan Leko’s Bruges Army en fluit tot dusver een erg matig seizoen.

In november 2013 publiceerde de officiële website van Club Brugge zelfs een artikel waarin Boucaut hevig werd bekritiseerd. Er werd gesteld dat hij onze club al meermaals had benadeeld. Filip Joos noemde het artikel “crimineel” en riep de refs op om te staken, hetgeen uiteraard niet gebeurde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws