Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov was bijna weg: “Hij heeft er niet om gehuild”

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

Tijdens Play-Off I komt Lior Refaelov weer aan de oppervlakte na enkele bijzonder zware maanden. De Israëliër bleef tussen augustus en vorig weekend immers aan de bank gekluisterd. In januari was een transfer naar Standard zelfs bijzonder dichtbij.

In La Dernière Heure blikt zijn vrouw Gal terug op die periode. “Hij was niet echt ontgoocheld, maar hij wist dat hij een mooie kans gemist had. Als hij op dat moment gespeeld had, had hij nooit willen vertrekken. Brugge is zijn thuis. Maar hij speelde niet bij Club en Standard wilde van hem een titularis maken. Als je niet speelt, wil je vertrekken. De clubs hebben geen akkoord gevonden. Dat is het leven. Hij heeft er geen tranen om gelaten”, vertelt ze.

Nu lijkt Refaelov echter weer een belangrijke rol te gaan spelen. “Ik denk nochtans niet dat er een grote discussie geweest is. Ze hebben altijd samen overlegd. De directie had begrip dat Lior toe was aan verandering. Hij is niet meer of minder gaan doen na zijn gemiste transfer. De visie van de trainer en het bestuur over hem zijn daarna echter veranderd en sindsdien is alles in zijn plooi gevallen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws