Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pandoering van jewelste, maar fans van Charleroi en Mazzu maken zich wél populair bij Club

Felice Mazzu (Sporting Charleroi)

Al 5 jaar lang levert Felice Mazzu uitstekend werk op Mambourg, maar op de Blauw-Zwarte aanvalsgolven van donderdagavond vond de hoofdcoach van Charleroi geen antwoord. De trainer en ook de karig meegereisde aanhang van de Carolo’s toonden zich echter groots in hun nederlaag.

Eerst en vooral strooide Mazzu met lof naar Ivan Leko en zijn troepen. “Club heeft ons overklast. We staan niet op de foto. We zijn heel slecht begonnen. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid op mij voor deze nederlaag omwille van de veldbezetting (de 3-5-2 van Club werd gespiegeld, nvdr). De spelers moeten positief blijven. We moeten deze match vergeten en blijven werken. Er zijn nog 6 matchen en we moeten onze sereniteit terugvinden. Dat is het belangrijkste”, citeert Sporza de ontroostbare trainer van Charleroi.

Amper 50 supporters van de Zebra’s reisden af naar Jan Breydel, maar zij dwongen wel het nodige respect af. Zo bleven ze hun ploeg ondanks de grote achterstand aanmoedigen en met enkele vlaggen zwaaien. En in de 23ste minuut werd er samen met de Brugse aanhang geapplaudisseerd voor François Sterchele, die in seizoen 2005-2006 nog uitkwam voor Charleroi. Na affluiten wilden de supporters in het bezoekersvak logischerwijs zo snel mogelijk op de bus zitten, maar werd er toch nog even de tijd genomen om te klappen voor de suprematie van Club Brugge. Een mooi gebaar!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws