Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OW?! Mysterieuze website over Club Brugge ziet het levenslicht

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Dat er momenteel heel wat enthousiasme rond Club Brugge heerst, hoeft niet te verbazen gezien de sterke prestaties en het goede voetbal van dit seizoen. Dat enthousiasme manifesteert zich nu ook in een mysterieuze website.

Veel krijgen we echter nog niet te zien op www.10052018.be. Enkel een datum – 10 mei 2018 – en de boodschap ‘When we go marching in’. Wie er achter deze website zit en wat het precies betekent, is nog niet duidelijk.

Wat we wél weten is dat op 10 mei Club de verplaatsing maakt naar Charleroi. Het zou dus kunnen dat de datum daar iets mee te maken heeft. Een speciale supportersactie tijdens een uitmatch misschien? Dat de begeleidende boodschap ook nog verwijst naar een bekende supporterssong, zou daarop kunnen wijzen.

Club Brugge 10.05.2018

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws