Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OUCH! Club Brugge ziet na Vermeer nóg een speler uitvallen voor de rest van het seizoen

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Het zag er lang naar uit dat Club Brugge deze Play-Offs met relatief weinig blessurezorgen zou kunnen afwerken, maar intussen is daar nog maar weinig van te merken. Saulo Decarli en Benoît Poulain konden door kwetsuren nog niet in actie komen, terwijl Anthony Limbombe de uitmatch tegen AA Gent aan zich voorbij moest laten gaan. Voor 2 spelers is het echter nu al einde verhaal voor dit seizoen. 

Kenneth Vermeer gaat vandaag zoals gepland onder het mes en zal enkele maanden buiten strijd zijn. Daardoor is het zelfs hoogst onzeker of de huurling van Feyenoord ooit nog in het shirt van Blauw-Zwart zal aantreden. Door zijn operatie mist hij immers sowieso de voorbereiding op voetbalseizoen 2018-2019.

Ivan Leko zal dus een andere doelman naar voren moeten schuiven en heeft daarbij nog 2 opties: Vladimir Gabulov en Ethan Horvath. Onze vierde doelman – Guillaume Hubert – was al een tijdje niet te bespeuren op het trainingsveld en nu blijkt ook waarom. Onze officiële website meldt namelijk dat het 24-jarige sluitstuk dit seizoen niet meer in actie kan komen door een niet nader genoemde blessure.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws