Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: ‘Ondanks demonstratie tegen Charleroi voert Leko wijziging door’

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

Door de nederlaag van Anderlecht op bezoek bij KRC Genk kan Club Brugge zondagavond een gigantische stap richting zijn vijftiende landstitel zetten. Met Standard krijgt Blauw-Zwart wel een te duchten tegenstander. Ricardo Sá Pinto en zijn manschappen pakten tot dusver immers 9/12 in deze Play-Offs.

Ivan Leko kan tegen de Rouches niet rekenen op geblesseerden Kenneth Vermeer, Guillaume Hubert, Saulo Decarli en Matej Mitrović. In het geval van laatstgenoemde gaat het om een lichte hamstringblessure, waardoor Benoît Poulain de plaats van de Kroatische verdediger zal innemen. Voor onze 30-jarige Fransman is het zijn eerste basisplaats in drie maanden. Poulain kampte namelijk maandenlang met een complex letsel aan de adductoren.

Daarnaast is Anthony Limbombe twijfelachtig voor de match tegen Standard, maar normaal gesproken zal hij tóch aan de wedstrijd kunnen beginnen. Mocht dat last-minute nog veranderen, dan neemt Krépin Diatta zijn plaats in op de linkerflank en mag Dion Cools opnieuw opdraven op de rechterkant. Voor het overige worden er ten opzichte van de ploeg die Charleroi met 6-0 inblikte geen wijzigingen verwacht.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge

Gabulov – Poulain, Mechele, Denswil – Diatta, Vormer, Vanaken, Nakamba, Limbombe – Wesley en Diaby

Vermoedelijke opstelling Standard

Ochoa – Fai, Luyindama, Laifis, Cavanda – Cimirot, Marin, Carcela – Edmilson, Emond en Cop

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws