Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: ‘Leko kiest tegen Genk voor dit spitsenduo’

In Leko we trust (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Door de nederlaag van Anderlecht tegen Gent kan Club Brugge maandagavond al meteen een uitstekende zaak doen in de strijd om de titel. Mits een driepunter tegen Genk zet Blauw-Zwart zijn achtervolgers immers op 9 punten achterstand.

Ivan Leko heeft tegen de ploeg van Philippe Clement wel defensieve zorgen. Van de gebruikelijke namen achterin zijn immers enkel Stefano Denswil, Brandon Mechele en Matej Mitrovic fit. Alexander Scholz is geschorst en Benoît Poulain (adductoren) en Saulo Decarli (achillespees) liggen nog een tijdje in de lappenmand.

In het middenveld worden de gebruikelijke namen verwacht met Cools op rechts, Limbombe op links en Vanaken en Vormer in het centrum. Voorts is het wel uitkijken naar de derde naam in de centrale as. Volgens Het Laatste Nieuws zal onze trainer Nakamba de voorkeur geven op Clasie. Tot slot gaat de krant ervan uit dat het spitsenduo Diaby – Wesley mag opdraven tegen de Limburgers.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen KRC Genk

Vermeer – Denswil, Mechele, Mitrovic – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Diaby en Wesley

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws