Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: ‘Leko heeft knoop over vervanger Vermeer definitief doorgehakt’

Ivan Leko en Rudi Cossey

Mits een driepunter kan Club Brugge zondagavond een reuzenstap richting zijn vijftiende landstitel zetten. De opdracht daarvoor oogt evenwel allesbehalve eenvoudig. Ivan Leko en zijn manschappen moeten immers voor het eerst in 20 jaar op bezoek bij Anderlecht gaan winnen.

Blauw-Zwart kreeg deze week slecht nieuws over Kenneth Vermeer, Guillaume Hubert en Saulo Decarli. Het seizoen van het drietal zit er immers definitief op. Gelukkig viel er met de terugkeer van Anthony Limbombe én Benoît Poulain ook goed nieuws te rapen in de Brugse ziekenboeg. Door het uitvallen van Vermeer moest Leko deze week op zoek naar een nieuwe nummer 1. Behoudens een last minute wijziging zal onze trainer voor Gabulov kiezen in het Astridpark. De Kroaat is namelijk niet de grootste ‘believer’ van Ethan Horvath en mikt op de ervaring van onze Russische goalie.

Poulain mist nog wedstrijdritme en dus zal Leko in defensief opzicht opnieuw het vertrouwen geven aan het trio Mitrovic – Mechele – Denswil. In het middenveld neemt Limbombe opnieuw zijn plaats in op de linkerflank en krijgen we voor het overige de verwachte namen. Voorin zal Lior Refaelov beloond worden voor zijn sterke prestatie in de Ghelamco Arena met een nieuwe basisplaats, maar is het nog niet duidelijk wie samen met hem zal opdraven. Volgens Het Laatste Nieuws wordt dat Wesley Moraes, volgens Het Nieuwsblad Abdoulay Diaby.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge

Gabulov – Mitrovic, Mechele, Denswil – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Refaelov en Wesley of Diaby

Vermoedelijke opstelling Anderlecht

Sels – Sá, Dendoncker, Obradovic – Saelemaekers, Kums, Trebel, Saief – Gerkens, Morioka – Teodorczyk

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws