Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: ‘Leko heeft knoop doorgehakt over vervanger Limbombe’

Ivan Leko en Rudi Cossey

Club Brugge kan vanavond op bezoek bij AA Gent een grote stap richting zijn vijftiende landstitel zetten. Mits een driepunter in de Ghelamco Arena gooit Blauw-Zwart de Buffalo’s zelfs onherroepelijk uit de titelstrijd. 

Ivan Leko kan tegen de ploeg van Yves Vanderhaeghe niet rekenen op geblesseerden Benoît Poulain en Saulo Decarli. De grootste aderlating is echter de afwezigheid van Anthony Limbombe. Onze 23-jarige linkerflank is immers een cruciale schakel in de Brugse machine en er is niet meteen iemand met hetzelfde profiel in de spelerskern voorhanden. Het is dan ook een optie om een andere veldbezetting te hanteren.

Toch verwachten wij dat Leko zijn gekende 3-5-2 formatie niet zomaar overboord zal gooien. Club boekte dit seizoen immers al heel wat succes met zijn offensieve opstelling. Lior Refaelov en Thibault Vlietinck worden genoemd als mogelijke vervangers van Limbombe, maar Rafa heeft een streepje voor vanwege zijn penaltygoal en herwonnen vertrouwen tegen KRC Genk. Voor het overige worden er in vergelijking met de match tegen de Limburgers geen wijzigingen verwacht in het elftal van Leko.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen AA Gent

Vermeer – Mitrovic, Mechele, Denswil – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Refaelov – Diaby en Wesley

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws