Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opmerkelijk! Louwagie wijst naar Anderlecht – Club om “duidelijke benadeling” AA Gent aan te tonen

Nakamba (Club Brugge - Gent)

AA Gent droomde na een 6 op 6 stiekem nog van de titel, maar na de nederlaag op bezoek bij Standard staan de Buffalo’s opnieuw met de voetjes op de grond. De late penaltygoal van Renaud Emond, die al dan niet tot stand was gekomen na een duik van Junior Edmilson, was een dag later wel nog altijd niet verteerd in de Ghelamco Arena. Zo maakt Michel Louwagie van een fase in Anderlecht – Club gebruik om aan te tonen dat zijn ploeg afgelopen weekend serieus benadeeld werd. 

De algemeen manager van AA Gent zag namelijk met lede ogen aan dat scheidsrechter Bart Vertenten tijdens de klassieker van zondagavond niét voor een overtreding floot toen Alexis Saelemaekers net buiten de zestien pal tegen het lijf van Stefano Denswil liep.

“In die fase met Denswil was er duidelijk meer aan de hand dan zaterdag bij die strafschopfase”, foetert Louwagie in Het Laatste Nieuws. “Toch werd er niet eens voor gefloten. Er is dan ook sprake van twee maten en twee gewichten. Ik ben het ermee eens dat wij niet onze beste wedstrijd speelden op Sclessin, maar de fase in kwestie maakt wel degelijk een verschil. Anders hadden wij 7 op 9 gehad, nu 6 op 9. Als je de fase op Anderlecht en die van ons naast mekaar legt, werden wij duidelijk benadeeld.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws