Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: spits van Club Brugge heeft nieuwe uitdaging beet

Leandro Pereira (Club Brugge)

Ivan Leko beschikt dezer dagen met Abdoulay Diaby, Wesley Moraes, Emmanuel Dennis, Jelle Vossen en Krépin Diatta over maar liefst 5 centrumaanvallers in zijn spelerskern, maar ook elders heeft Club Brugge nog heel wat aanvallend geweld lopen. Neem nu Leandro Pereira.

De 26-jarige Braziliaan kwam in de zomer van 2015 voor 3 miljoen euro naar Blauw-Zwart, maar kon de hoge verwachtingen nooit inlossen. Pereira mocht dan ook al snel beschikken bij Club Brugge en werd uitgeleend aan achtereenvolgens Palmeiras en Sport Recife.

De spits kon bij beide ploegen geen potten breken en mag het nu op huurbasis gaan proberen bij ex-ploeg Chapecoense, de club die jammer genoeg wereldberoemd werd na een onfortuinlijke vliegtuigcrash. Een terugkeer naar Jan Breydel lijkt er sowieso niet meer in te zitten, maar Club hoopt straks wel nog wat geld te kunnen recupereren van Pereira.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws