Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: KV Oostende gaat met aanvaller van Club Brugge aan de haal

Klaar voor de aftrap (KV Oostende - Club Brugge)

Vorige maand raakte bekend dat de U19 en de U17 van de eersteklassers wordt omgevormd tot de U18. Een beslissing waar Club Brugge achter stond, maar eentje die er wel voor zorgt dat heel wat jonge spelers andere oorden moeten opzoeken. Blauw-Zwart investeerde de voorbije jaren immers wel fors in zijn jeugd, maar niet iedereen kan uiteraard doorbreken op Jan Breydel.

Voor de 17-jarige Jorben Vanhulle brengt de hervorming van de jeugdreeksen een transfer met zich mee. De jonge aanvaller kwam dit seizoen uit voor de U17 van Club Brugge, maar zal straks uitkomen voor KV Oostende.

De transfer werd officieel bevestigd via Instagram door managementbureau Cherry Sports. Véél succes Jorben! Eerder ruilde trouwens ook Ward Verwerft zijn shirt van Club Brugge al in voor dat van KSK Heist.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws