Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge slaat driedubbele slag: “Als eerste voetbalclub in België”

Brugse mascotte (Club Brugge - Anderlecht)

Met een doelpuntenproductie van maar liefst 68 goals was Club Brugge de vlotst scorende ploeg in de reguliere competitie, maar ook naast het veld schiet Blauw-Zwart dezer dagen raak. Zo stelt Vincent Mannaert met enige fierheid drie gloednieuwe deals voor.

Eerst en vooral wordt Diaz Sunprotection & Decoration onze exclusieve mouwpartner in de Play-Offs. “Met Diaz hebben we ook dit jaar een mouw-partnership voor de ontknoping van het seizoen. Bovendien is Diaz een West-Vlaams bedrijf met internationale uitstraling. Een mooie match met Club dus. We kijken samen met hen en onze andere shirtpartners Proximus en Daikin uit naar boeiende Play-Offs”, aldus algemeen manager Vincent Mannaert.

De meest opvallende overeenkomsten zijn echter die met Bol en Hypermarkt Carrefour. “Als eerste voetbalclub in België zal Club Brugge zijn merchandising aanbieden via bol.com“, klinkt het op onze officiële website. “In het spoor van de Nederlandse topclub Ajax gaat ook Club Brugge voor de verkoop van merchandise artikelen samenwerken met het online winkelplatform.” Fans hebben er de keuze uit maar liefst 200 officiële Club-artikels.

Meer dan 600.000 fans

Tot slot zorgt Club Brugge ook voor een primeur bij de Hypermarkt Carrefour van Brugge B-park. Voor het eerst opent een Belgische club namelijk een shop-in-the-shop in een supermarkt. Sinds 30 maart kunnen supporters van Blauw-Zwart zo hun favoriete fanartikelen op eender welk moment van de week in hun Hypermarkt Carrefour aankopen.

Op onze officiële site legt Mannaert uit waarom Club deze beslissingen heeft genomen. “Club Brugge is een nationaal merk en het grootste sportmerk in België. Dat wil zeggen dat we onze fans nationaal rekruteren. We beschikken over een fan community van meer dan 600.000 fans. Wij willen onze vele fans het ruime assortiment aan Club merchandising en teamwear op zoveel mogelijk verschillende manieren aanbieden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws