Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Nikola Storm staat op het punt om Club Brugge definitief te verlaten’

Nikola Storm lacht

Nikola Storm is al sinds 2008 eigendom van Club Brugge, maar de laatste jaren werd hij uitgeleend aan Zulte Waregem en Oud-Heverlee Leuven. Desondanks lijkt zijn toekomst bij een nog andere club te liggen… 

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans namelijk groot dat Storm volgend seizoen aan de slag gaat bij KV Mechelen. Momenteel zouden er verregaande gesprekken plaatsvinden tussen de 23-jarige flankaanvaller en Malinwa. De kersverse degradant wil daarbij zo snel mogelijk handelen, aangezien er zowel uit 1A als 1B kapers op de kust zijn.

Storm was de voorbije jaren een genot om naar te kijken voor de supporters, maar zijn statistieken waren niet meteen indrukwekkend. Dit seizoen is de jonge Maldegemnaar daarentegen wél vaak wedstrijdbepalend. Zo vond de vleugelspits al 10 keer de weg naar doel voor Oud-Heverlee Leuven. KV Mechelen mikt tot slot niet op een uitleenbeurt, maar op een definitieve overname. Storm ligt nog tot midden 2019 onder contract op Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws