Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe nummer 1 bij Club Brugge: ‘Leko heeft knoop doorgehakt over vervanger Vermeer’

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

Net op het moment dat Club Brugge niet mocht klagen over zijn blessurelast – enkel Saulo Decarli lag immers in de lappenmand – slaat het noodlot toe op Jan Breydel. Met een scheur in een pees van het bovenbeen zit het seizoen van Kenneth Vermeer er immers op. Ivan Leko & co moeten in allerijl dan ook een vervanger klaarstomen voor onze 32-jarige Nederlander.

Club Brugge en cruciale pionnen die noodgedwongen moeten afhaken in de Play-Offs, het lijkt wel een jaarlijks terugkerend fenomeen. Vermeer had de trofee voor de Speler van de Maand maart nog maar net in ontvangst genomen of hij kreeg het slechte nieuws van een nakende operatie te horen. Veel tijd om te treuren is er echter niet, want zondag wacht ons de belangrijke topper op bezoek bij Anderlecht.

Volgens zowel Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws bestaat er geen twijfel over dat Vladimir Gabulov een nieuwe kans zal krijgen tussen de Blauw-Zwarte palen. De 34-jarige Rus kon allerminst overtuigen in zijn eerste wedstrijden in Brugse loondienst, maar ook concurrenten Ethan Horvath en Guillaume Hubert stapelden de fouten op. De ex-goalie van Arsenal Tula was de voorbije weken tweede doelman en is voor Leko de meest logische keuze om nu te depanneren.

Horvath en Hubert schuiven tijdelijk een plaatsje op in de doelmannen pikorde en mogen onder elkaar uitvechten wie nog eens op de bank mag plaatsnemen. In de tussentijd hoopt de hele Blauw-Zwarte familie dat Gabulov in de resterende acht wedstrijden van de Play-Offs boven zichzelf kan uitstijgen. Te beginnen komende zondag tegen onze aartsrivaal, afgesproken?

LEES OOK: Club-fans zien slechts 1 geschikte vervanger voor Vermeer: “Hij verdient zijn kans”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws