Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MOOI! Club-fans steken Leko in volle titelstrijd een hart onder de riem met speciaal ontworpen truien

In Leko we trust (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Door de vroege Europese uitschakeling startte Ivan Leko met een valse noot aan zijn avontuur bij Club Brugge. De Kroaat kreeg het hard te verduren in de pers en werd tijdens de uitmatch op Moeskroen zelfs uitgefloten door een klein deel van de meegereisde Brugse aanhang. Onze coach gaf echter niet op en bewees met mooi voetbal en goeie resultaten wat hij in zijn mars heeft. Sindsdien is de populariteit van onze trainer alleen maar gestegen. 

Want ook na de nederlagen bij AA Gent en Anderlecht gelooft de Brugse aanhang nog steeds volop in de vijftiende landstitel. Het Jan Breydelstadion is immers al sinds 20 december 2015 een oninneembare vesting en de titelconcurrenten moeten nog bij ons op bezoek komen.

Om de steun voor onze jonge trainer nog wat extra kracht bij te zetten, lieten enkele fans onlangs speciale truien maken met als opschrift “Ivan Leko’s Bruges Army”. Leko genoot zichtbaar van het mooie gebaar en beseft dat de twaalfde man opnieuw een belangrijke rol zal spelen in de titelstrijd. Te beginnen vanavond tegen Charleroi!

Ivan Leko's Bruges Army truien

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws