Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Matchwinnaar Refaelov reageert emotioneel op belangrijk penaltydoelpunt

Lior Refaelov (Club Brugge - Kortrijk)

Lior Refaelov heeft zich nog maar eens onsterfelijk gemaakt bij de aanhang van Club Brugge. Na een frustrerende reguliere competitie was het immers de 31-jarige Israëliër die Blauw-Zwart in de absolute slotfase drie gouden punten schonk tegen KRC Genk.

We spoelen even terug naar 21 maart 2018: “Met wie heb je een interview? Rafa? Aha! Hij wordt in Play-Off 1 één van onze matchwinnaars”, aldus Ivan Leko. Het leverde de Brugse coach op dat moment een handvol gefronste wenkbrauwen van omstaanders op, maar nog geen twee weken later is zijn voorspelling al een feit.

“Dit was een zéér belangrijke match”, vertelt Refaelov met glinsterende ogen voor de camera’s van PlaySports. “Nu staan we 9 punten voor op Anderlecht en Gent en zetten we een eerste stap richting de titel. Uiteraard volgen er nog 9 finales, maar we zijn nu op de best mogelijke manier gestart.”

“Voor mij was het lang geleden om nog eens belangrijk te zijn. Ik ben dan ook heel blij met mijn doelpunt. Zo kan ik de supporters en mijn ploegmaats gelukkig maken. Ik weet zelfs niet of het penalty was, maar dat maakt me eigenlijk weinig uit. Eerlijk gezegd had ik wel wat stress om te trappen. Ik mocht zeker niet missen, maar het is me gelukt. Deze goal had ik écht nodig voor het resterende deel van de Play-Offs”, besluit een zichtbaar geëmotioneerde Refaelov.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws