Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Marc Coucke verrast vriend en vijand met opmerking over Anderlecht – Club Brugge

Marc Coucke (KV Oostende)

Marc Coucke zal zondagavond voor het eerst als voorzitter van Anderlecht een klassieker tegen Club Brugge meemaken. Terwijl de supporters van Paars-Wit niet twijfelen aan een overwinning van de thuisploeg, kruipt hun flamboyante eigenaar net in de rol van de underdog. 

Blauw-Zwart kon sinds 9 september 1998 niet meer winnen in het Astridpark en dus zou je verwachten dat Anderlecht zichzelf naar voren schuift als dé absolute favoriet voor de topper tegen Club Brugge. Coucke gooit het in gesprek met VTM Nieuws echter over een andere boeg. “We gaan beginnen bij 0-0, maar voor de rest weet ik het echt niet. Het gaat zeer spannend zijn. Brugge was dit jaar sterker. Maar als Roma kan winnen van Barcelona, kunnen wij ook winnen van Club Brugge. Maar het kan ook omgekeerd zijn.”

Woorden die bij de Anderlecht-aanhang toch enigszins in het verkeerde keelgat schieten. Zij voelen zich immers zegezeker en houden niet van een vergelijking waarbij hun ploeg als de mindere van de twee wordt afgeschilderd. Het kampioenschap is volgens Coucke sowieso een onbegonnen zaak, zelfs bij een driepunter zondagavond. “Dat zou mij zéér erg verwonderen. Maar ze mogen mij altijd verrassen”, klinkt het klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws