Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko onder de indruk van Anderlecht-speler: “Hij is te goed voor de Belgische competitie”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Ivan Leko kan zich zondag een beetje onsterfelijk maken door Club Brugge naar de drie punten te leiden op het veld van Anderlecht. Het is immers al 20 jaar geleden dat Club won in het Astridpark, toen Eric Gerets nog coach van Blauw-Zwart was.

“De eerste trainer in twintig jaar worden die wint op Anderlecht zou mooi zijn. Voor mijn ego. Voor twee of vijf minuutjes. Meer niet. Kwestie is dat we daar moeten winnen om andere redenen”, blijft onze trainer echter kalm in Het Nieuwsblad.

Want Leko weet dat er wel degelijk nog veel kwaliteit rondloopt bij Anderlecht. Vooral voor Lazar Markovic is hij op zijn hoede. “Wij hebben onze analyse gemaakt. Dit is mijn antwoord: een speler waar Liverpool vier jaar geleden 25 miljoen euro voor heeft neergeteld, dat betekent dat die nu vijftig of zestig miljoen waard zou moeten zijn. Niemand is toch zo dom om zoveel te betalen als die niets zou kunnen? Markovic is een speler die te goed is voor de Belgische competitie. Maar we gaan niet panikeren als hij de bal krijgt. Markovic is Anderlecht niet. Anderlecht is Teodor­czyk, Obradovic, Morioka, Den­doncker, Sels, Gerkens…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws