Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko ondanks puntenverlies lovend: “Propaganda voor het voetbal”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge en Standard legden vandaag in het Jan Breydelstadion een spektakelstuk op de mat dat uiteindelijk in een 4-4-gelijkspel eindigde. Dat was vooral voor Club een tegenvaller, want Standard scoorde in de 94ste minuut nog tegen.

Desondanks was Ivan Leko tevreden over de wedstrijd van zijn ploeg. “Het werd 4-4 tussen twee teams met een totaal andere manier van voetballen. Ik heb eerst en vooral het gevoel dat ik een heel goed Club gezien heb. We waren ongeveer zeventig procent van de match de betere ploeg, scoorden vier keer en kregen nog zes à zeven grote kansen. Jammer genoeg hebben we ook de controle een beetje verloren en zijn we uiteindelijk teleurgesteld over het resultaat”, stelt hij op de officiële website van Club.

“We speelden tegen een ploeg die kwaliteit heeft, een goede organisatie en snelheid in de omschakeling. Twee of drie momenten van mindere concentratie deden ons de das om. Vooral het laatste doelpunt in de laatste seconden was pijnlijk. Maar dat is voetbal. Al die emoties… Net daarom is voetbal zo interessant. We moeten nu vooral verder doen op dit elan. De supporters zagen opnieuw het Club Brugge van de voorbije tien maanden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws