Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko niet bang van zwart beest: “Sterk genoeg om op elk veld iets te halen”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge trekt vrijdag op de zesde speeldag van Play-Off 1 naar Genk en daar kan Blauw-Zwart de jongste jaren geen al te beste cijfers voorleggen. De laatste zege dateert ondertussen al van vier jaar geleden en in zijn laatste zes verplaatsingen naar Limburg sprokkelde Club amper één puntje.

Ondanks die cijfers is Ivan Leko niet bang. “Dat we het op Genk niet gemakkelijk hebben de laatste jaren, is een feit. Het is een goede ploeg, een voetballende ploeg ook, die genoeg kwaliteit heeft om tegen iedereen te winnen. Maar we moeten niet focussen op het verleden.”

“Het is aan ons om daar te proberen spelen als was het een thuismatch, met dezelfde grinta en ambitie. Meestal is het een open wedstrijd tussen ons. Omdat we beide als doel hebben om één keer meer te scoren dan de tegenstander. Ik geloof dat dat ons ook morgen kan lukken”, stelt onze trainer tegenover Het Laatste Nieuws.

“Ik herinner me dat iedereen voor het seizoen zei dat Genk beter was dan Club. Dat betekent dat die ploeg gemaakt was om kampioen te spelen of toch minimum in de top drie te eindigen. Waarom hen dat niet gelukt is, is een ander verhaal. Maar toch hebben we in de reguliere competitie 23 punten meer gepakt dan Genk. Dat zegt toch iets. Namelijk dat wij sterk genoeg zijn om op elk veld in België iets te halen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws