Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko kiest noodgedwongen voor opvallende basispion tegen AA Gent’

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

Club Brugge zag Anderlecht vrijdagavond tot op 6 punten naderen en wil daar zondag opnieuw verandering in brengen. Mits een driepunter tegen AA Gent zou Blauw-Zwart immers een nieuwe stap richting vijftiende landstitel zetten.

Ivan Leko zal het in de Ghelamco Arena wel zonder Anthony Limbombe moeten stellen. De kersverse Rode Duivel kon deze week geen enkele keer met de groep meetrainen en moet volgens Het Nieuwsblad definitief afhaken voor de Slag om Vlaanderen. Onze coach gaf vrijdag op zijn persconferentie al aan dat zijn 23-jarige linkerflank enkel zou spelen als hij topfit was en zal dus noodgedwongen moeten schuiven met zijn pionnen.

Naar verluidt zal Leko voor Thibault Vlietinck of Lior Refaelov kiezen als vervanger voor de geblesseerde Limbombe. Rafa lijkt daarbij een streepje voor te hebben vanwege zijn late penaltytreffer en herwonnen vertrouwen tegen KRC Genk. Met Ivan Tomecak en Ahmed Touba zitten er nog 2 vleugelbacks in de spelerskern van Blauw-Zwart, maar zij zouden niet in aanmerking komen voor een basisplaats tegen de Buffalo’s.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws