Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko kan onverwacht niet op aanvaller rekenen tegen KRC Genk

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Zondagochtend trainde Club Brugge een laatste keer in aanloop naar zijn eerste Play-Off match tegen KRC Genk. Vervolgens maakte Ivan Leko onderstaande 21-koppige selectie bekend voor de wedstrijd tegen de ploeg van Philippe Clement.

De meest opvallende afwezige daarbij is Jelle Vossen. Op de persconferentie van vrijdag had Leko immers nog aangegeven dat op Benoît Poulain en Saulo Decarli na iedereen fit was. Onze 29-jarige aanvaller werkte tijdens de interlandbreak hard aan zijn return, maar zal dus niet in actie komen tegen zijn ex-ploeg. Zaterdag op de open training leek er nochtans geen vuiltje aan de lucht voor Vossen. Winteraanwinst Krépin Diatta neemt zijn plek in de selectie in.

Achterin is de spoeling bijzonder dun, want enkel Brandon Mechele, Stefano Denswil en Matej Mitrovic zijn fit. Alexander Scholz is dan weer geschorst. Ahmed Touba, Jordi Vanlerberghe en Thibault Vlietinck kunnen – net als ouderdomsdeken Timmy Simons – indien nodig depanneren in defensief opzicht. Ivan Tomečak is er daarentegen niet bij. Wat de doelmannen betreft wordt Guillaume Hubert gepasseerd door Ethan Horvath.

Selectie Club Brugge voor thuismatch tegen KRC Genk

Doelmannen: Gabulov, Vermeer en Horvath
Verdedigers: Cools, Denswil, Mechele, Mitrovic en Touba
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Diaby, Limbombe, Dennis, Vlietinck en Diatta

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws