Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko bijt van zich af in aanloop naar match tegen Charleroi: “Daar ga ik niet mee akkoord”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Na twee nederlagen op bezoek bij Gent en Anderlecht wil Club Brugge donderdagavond opnieuw aanknopen met een driepunter tegen Charleroi. Ivan Leko blikt met het nodige vertrouwen vooruit op de match tegen de Carolo’s

“Ik heb enorm veel ‘goesting’ in deze wedstrijd. Het zal zeker niet makkelijk worden tegen Charleroi, maar ik ben niet nerveus, want ik verwacht een sterk Club. Met power, energie, collectief voetbal en 30.000 fantastische supporters achter ons moeten we de benodigde topprestatie kunnen neerzetten”, opent onze trainer zijn persconferentie op de officiële website.

Dat Blauw-Zwart tijdens uitmatchen een heel ander gelaat zou tonen dan op Jan Breydel, is volgens Leko niet correct. “Ik ga er niet mee akkoord dat het verschil buitenshuis dit seizoen zo groot is. Winst in Charleroi, Zulte en Kortrijk, gelijke spelen op Standard en Anderlecht… We kunnen het. Op Gent en Anderlecht hadden we ook telkens veel balbezit en speelden we goed, maar was het gewoon iets te mooi en we kwamen te weinig in de box. We misten lopende mensen, waren te veel bezig met balcirculatie en te weinig met rendement.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws