Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Kersvers KVO-coach Verheyen wil al meteen oude bekende bij Club Brugge weghalen’

Gert Verheyen (analist)

Woensdag werden Gert Verheyen en Franky Van der Elst officieel voorgesteld als het nieuwe trainersduo van KV Oostende. Sportief directeur Hugo Broos zorgt sinds kort voor de transfers bij de Kustboys, maar onze gewezen aanvaller mag als hoofdcoach uiteraard ook zijn zegje doen. 

Zo zou Verheyen het volgens Het Nieuwsblad wel zien zitten om Jordi Vanlerberghe bij Club Brugge weg te plukken. Door de grote concurrentie op Jan Breydel kwam de verdediger / middenvelder dit seizoen niet verder dan 250 competitieminuten onder Ivan Leko en dus waagt KVO zijn kans.

In de zomer van 2017 had AA Gent een akkoord met KV Mechelen over Vanlerberghe, maar die wilde enkel bij Club Brugge tekenen. Verheyen zou hem echter wel eens op andere gedachten kunnen brengen. Hij kent onze polyvalente speler immers nog van bij de Belgische U19. “Jordi is leergierig, groot en heeft scorend vermogen. Bovendien heeft hij nog groeimarge en er staat een goeie kop op”, oordeelde ons Club-icoon onlangs.

Door de leegloop in de Versluys Arena kan Oostende Vanlerberghe maar wat goed gebruiken, al is het hoogst twijfelachtig of Club hem zomaar zal laten gaan. Vorig jaar betaalde Blauw-Zwart immers nog 1,9 miljoen euro voor de tweevoudige belofte-international. Een uitleenbeurt is wellicht bespreekbaar, maar KVO-voorzitter Peter Callant is daar geen voorstander van. Afwachten dus of beide ploegen tot een overeenkomst kunnen komen…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws