Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Joos haalt stevig uit naar supporters van Anderlecht: “Onbegrijpelijk en onnodig”

Filip Joos (analist)

De voorbije maanden kregen de fans van Club Brugge heel wat kritiek omwille van hun gedrag tijdens wedstrijden in Jan Breydel, maar vandaag in Anderlecht was het de thuisaanhang die zich van zijn slechtste kant liet zien. Filip Joos was alvast bijzonder kritisch voor het publiek in het Astridpark.

Toen Lior Refaelov even voorbij het uur naar de kant werd gehaald voor Wesley Moraes besloot onze Israëliër om achter het doel van Matz Sels het terrein te verlaten. Dat was echter niet naar de zin van de Paars-Witte spionkop. Zij bekogelden Rafa immers massaal met bierbekers en aanstekers.

“Onwaarschijnlijk, één van de meest sportieve spelers van de competitie wordt hier bekogeld door de supporters van Anderlecht”, foeterde commentator Filip Joos bij PlaySports. “Al kan je natuurlijk niemand sportief bekogelen, maar je begrijpt waar ik naartoe wil. Onbegrijpelijk en totaal onnodig.”

Even later in de wedstrijd gebeurde overigens exact hetzelfde bij een corner van Ruud Vormer. Vreemd genoeg volgde er desondanks geen reactie van het scheidsrechterskorps of de stadionspeaker, tot grote woede van de Brugse aanhang.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws