Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jan Breydel heeft een nieuwe chouchou: “Een pure diamant”

Jonge Club-fans hartje (Club Brugge - KRC Genk)

Tot dusver was er één constante na vier speeldagen in Play-Off 1: élke match was spannend en werd beslist op basis van details. Maar donderdagavond hadden Ivan Leko en zijn manschappen niet bepaald zin in een nagelbijtende wedstrijd. Charleroi werd het kind van de rekening en moest met een 6-0 pandoering huiswaarts keren… 

Aan uitblinkers geen gebrek tijdens de demonstratie tegen de Carolo’s. Zo pakte Wesley Moraes uit met twee doelpunten, was Abdoulay Diaby een gesel voor de defensie van de Zebra’s, drukte Ruud Vormer zijn vormdip eigenhandig de kop in en regisseerde Hans Vanaken als in zijn beste dagen. Maar de meeste bewondering had Jan Breydel voor het debuut van Krépin Diatta.

De 19-jarige Senegalees is van nature uit een centrumaanvaller, maar moest deze keer de plaats van Dion Cools innemen en dus op de rechterflank opdraven. Diatta vervulde zijn taak met verve en kreeg na zijn eerste 90 minuten bij Blauw-Zwart al meteen de megafoon in zijn handen geduwd om de Brugse overwinningsgezangen te dirigeren. Il faut le faire!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws