Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Ivan Leko mist ook tegen KRC Genk belangrijke pion’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge zit momenteel met vier spelers in de lappenmand. Voor Kenneth Vermeer, Guillaume Hubert en Saulo Decarli is het seizoen voorbij, terwijl Matej Mitrovic tegen Standard licht geblesseerd ontbrak. 

Volgens Het Nieuwsblad is de hamstringblessure van Mitrovic echter ernstiger dan gedacht, waardoor de 24-jarige Kroaat ook niet fit zou geraken voor de belangrijke uitmatch van vrijdag tegen KRC Genk. Net als tegen Standard is Benoît Poulain zijn logische vervanger.

Mitrovic – die wél speelklaar zou zijn als Anderlecht op bezoek komt in Jan Breydel – wordt gehuurd van Besiktas en kon de Brugse aanhang alvast overtuigen van zijn kunnen. Club beschikt over een aankoopoptie, maar die bedraagt wel 4,5 miljoen euro.

Blauw-Zwart heeft het traditioneel gezien erg moeilijk op het veld van KRC Genk. De laatste keer dat Club kon winnen in de Luminus Arena dateert van 9 februari 2014. Toen werd het 1-3 na doelpunten van Odjidja, Engels en Castillo. De ref voor vrijdag is overigens Alexandre Boucaut, tot grote ergernis van de Club-fans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws