Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik wil in de zomer terugkeren naar Club Brugge”

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge staat voor een drukke transferzomer. Vincent Mannaert & co willen immers niet dezelfde fout maken als twee jaar geleden en zullen elk degelijk bod op één van onze sterkhouders overwegen. Abdoulay Diaby en Stefano Denswil lijken sowieso te vertrekken, maar Blauw-Zwart mag zich ook aan de nodige interesse verwachten voor Anthony Limbombe, Hans Vanaken, Ruud Vormer en Marvelous Nakamba. En dan zijn er nog onze uitgeleende spelers waarover een beslissing genomen moet worden. 

Voor de meeste Brugse huurlingen behoort een toekomst op Jan Breydel niet meer tot de mogelijkheden, maar Dorin Rotariu hoopt vurig dat hij een uitzondering op die regel is. “Ik lig nog twee jaar onder contract in Brugge en mijn ambitie is om na dit seizoen terug te keren naar Club Brugge”, vertelt de flankaanvaller aan La Dernière Heure.

Als huurspeler bij Moeskroen kende Rotariu een seizoen met ups en downs. In 26 wedstrijden was hij uiteindelijk goed voor 6 goals en 3 assists. Bij Club liet de 22-jarige Roemeen onder Michel Preud’homme geregeld mooie dingen zien, maar Ivan Leko lijkt niet helemaal overtuigd van zijn kwaliteiten. Heerenveen biedt mogelijk een oplossing, de nummer 6 uit de Eredivisie ziet immers wel wat in de Bruggeling en zou hem graag binnenhalen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws