Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Het zal toch niet waar zijn: mist Club Brugge uitgerekend tegen Anderlecht cruciale pion?

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de belangrijke topper tegen Anderlecht, waarbij de terugkeer van Anthony Limbombe alvast erg goed nieuws is. De kans bestaat echter dat Blauw-Zwart ook een cruciale pion zal missen in het Astridpark. 

Zo heerst er onder de Brugse aanhang momenteel volop ongerustheid over Kenneth Vermeer. De 32-jarige Nederlander was dinsdag en woensdag niet te bespeuren op het trainingsveld en zou volgens onze informatie wel eens langdurig out kunnen zijn door een liesblessure.

Voor alle duidelijkheid: voorlopig werd er niét officieel gecommuniceerd over een eventuele kwetsuur van Vermeer. Het blijft dus afwachten of deze informatie effectief correct is. Hopelijk gaat het gewoon om een storm in een glas water, want de huurling van Feyenoord is aan een sterke periode bezig bij Blauw-Zwart en werd vandaag nog uitgeroepen tot Speler van de Maand maart.

Vermeer uitgerekend in volle Play-Off strijd missen, zou de hele keeperscarrousel weer op gang trekken. Vladimir Gabulov, Ethan Horvath en Guillaume Hubert werden door hun mindere prestaties alle drie aan de kant geschoven en bulken vanzelfsprekend niet van vertrouwen. Jens Teunckens werd dan weer uitgeleend aan Antwerp, terwijl de 19-jarige Brent Gabriel ervaring mist. Fingers crossed dus voor Vermeer, al vrezen wij gezien de betrouwbaarheid van onze bron voor het ergste…

UPDATE: Club Brugge komt met officiële reactie op blessuregeruchten over Vermeer

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws