Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Het Play-Off 1 klassement: Club Brugge prijkt na 5 matchen op een gedeelde 3de plaats

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Club Brugge was in de reguliere competitie heer en meester en behaalde maar liefst 67 punten in 30 wedstrijden. Anderlecht (55) en Charleroi (51) namen de tweede en derde plek voor hun rekening, terwijl AA Gent (50), KRC Genk (44) en Standard (44) de top 6 vervolledigden. 

Als we enkel naar het klassement in Play-Off 1 kijken, scoort Standard tot dusver de beste punten. De Rouches verloren immers enkel op bezoek bij KRC Genk, die de tweede plaats innemen. Het Racing Genk van Philippe Clement doet het ook niet slecht, zij verloren enkel hun eerste match op Jan Breydel met het kleinste verschil. Club Brugge en AA Gent behoren voorlopig tot de ‘middenmoot’ met elk 7/15. Anderlecht en Charleroi stelden teleur en zijn respectievelijk vijfde en zesde.

Play-Off klassement na 5 speeldagen

(1) Standard: 10/15 (drie thuismatchen)
(2) Genk: 8/15 (twee thuismatchen)
(3) Club Brugge: 7/15 (drie thuismatchen)
(4) Gent: 7/15 (twee thuismatchen)
(5) Anderlecht: 6/15 (twee thuismatchen)
(6) Charleroi: 4/15 (drie thuismatchen)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws