Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Heeft Horvath nog een toekomst bij Club Brugge? “Moeilijk in te schatten, maar ik vrees ervoor”

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

Dit seizoen moest het jaar worden van Ethan Horvath, maar dat draaide even anders uit. De Amerikaan begon het seizoen als de nummer één in doel, maar werd in oktober alweer opzij geschoven. Daarna zakte hij zelfs weg tot het vierde plekje in de doelmannen pikorde.

Door de blessures van Kenneth Vermeer en Guillaume Hubert is Horvath dezer dagen weer tweede keeper. Jammer, zo oordeelt Philippe Vande Walle. “Ik vind dat hij talent heeft. Horvath heeft de perfecte morfologie om een topper te worden. Hij heeft een paar foutjes gemaakt, maar dat waren vooral jeugdzondes”, stelt onze ex-doelman in de Krant van West-Vlaanderen.

Vande Walle vreest dan ook dat het verhaal van Horvath bij Club ten einde is. “Het is moeilijk in te schatten of hij nog een Blauw-Zwarte toekomst heeft, maar ik vrees ervoor. Hij heeft nochtans alles om het te kunnen maken bij Club. Zeker ook gezien zijn jonge leeftijd zou ik hem nog houden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws