Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

HAHA! Anderlecht-aanhang gaat de mist in met spandoek over Club Brugge

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge organiseerde voor de Play-Offs van start gingen een open training in aanloop naar de match tegen KRC Genk en dat idee werkt blijkbaar aanstekelijk. Anderlecht pakte zaterdag immers uit met hetzelfde initiatief, hetgeen voor een boost moet zorgen voor de ‘hate game’ tegen Blauw-Zwart. 

De laatste confrontatie tussen Club en Anderlecht resulteerde in een 5-0 overwinning voor Ivan Leko & co en dus willen de fans van Anderlecht zondag revanche nemen. Met een spandoek herinneren ze hun spelers eraan dat het al 20 jaar geleden is dat Blauw-Zwart in competitieverband nog eens kon winnen in het Astridpark.

Lachwekkend daarbij is de taalblunder die gemaakt wordt: “20 jaar thuis onverslaan fcb moet eraan”, prijkt er op de banner. Het deed ons meteen terugdenken aan een toepasselijk spandoek van de supporters van Bergen in 2011: “Je bent de schaam van België”. Onderstaand eveneens de grappige discussie onder de Paars-Witte aanhang.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws