Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gewezen verdediger van Club Brugge kwam meevieren tegen KRC Genk

Limburg is Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Dezer dagen is het meer dan ooit een plezier om naar het Jan Breydelstadion af te zakken voor een thuiswedstrijd van Club Brugge en het hoeft niet te verbazen dat de Brugse fans dat ook maandag tegen Genk weer deden. Voor de gelegenheid maakte ook een ex-speler nog eens zijn opwachting.

Maandag werd Davy De fauw immers op Jan Breydel gespot. De 36-jarige ex-verdediger van Club, die tegenwoordig opnieuw voor Zulte Waregem uitkomt, kwam zijn gewezen ploegmaats aanmoedigen. Daarnaast maakte hij ook ruim tijd vrij om een praatje te slaan of op de foto te gaan met heel wat supporters van Blauw-Zwart.

Davy De fauw aanwezig op Jan Breydel voor match tegen Genk

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws