Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent-supporters zingen al over clash tegen Club Brugge, Yves Vanderhaeghe reageert

Kwek vlag (Club Brugge - Gent)

AA Gent deed op de eerste speeldag van de Play-Offs net zoals Club Brugge een uitstekende zaak. De Buffalo’s gingen immers met 0-2 winnen op bezoek bij Anderlecht, tot groot jolijt van de Blauw-Witte aanhang. Ook trainer Yves Vanderhaeghe bulkt van het vertrouwen in aanloop naar de match tegen de leider uit de Jupiler Pro League.

Zaterdagavond was het Astridpark het decor voor het duel tussen Anderlecht en Gent, maar desondanks richtten beide supportersclans hun gezangen aan het adres van Club Brugge. De thuisaanhang verweet scheidsrechter Jonathan Lardot “Een hoer van FCB” te zijn, terwijl er “Wij zijn niet bang van FCB” weergalmde vanuit de Gentse supporterskelen. En ja, ook op Jan Breydel werden de “Anti Buffalo” gezangen alvast even bovengehaald na de late winning goal van Lior Refaelov tegen KRC Genk.

Yves Vanderhaeghe wil niet te hard van stapel lopen na de overwinning tegen RSCA, maar heeft anderzijds wel vertrouwen in een goeie afloop zondag tegen Club Brugge. “We wonnen verdiend, met een goeie prestatie. Dat geeft veel vertrouwen. Ik ben intens gelukkig, zeker weten. Maar met deze ene match bereik je nog niks.”

“Club Brugge heeft de competitie een heel seizoen gedomineerd. Dat heeft zich ook vertaald in de punten. Maar ook tegen Club moeten we erin geloven. We hebben in de reguliere competitie (enkel in de Ghelamco Arena, nvdr) al getoond dat ze te kloppen zijn, waarom zouden we dat zondag niet opnieuw doen?”, vraagt de trainer van AA Gent zich luidop af in Het Laatste Nieuws. Aan Ivan Leko & co om het tegendeel te bewijzen…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws