Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Frank Raes maakt fans van Club Brugge furieus met drastisch voorstel

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

De Play-Offs zorgen dezer dagen voor heel wat beroering. De ene is grote fan, de ander wil er zo snel mogelijk vanaf. Club Brugge behoort tot die laatste categorie. Bart Verhaeghe & co hopen straks op een ander competitieformat in de Jupiler Pro League en ook een groot deel van de Blauw-Zwarte aanhang is de puntenhalvering meer dan beu. 

Frank Raes is daarentegen een grote fan van de gecontesteerde eindstrijd in de Belgische competitie. “Ik ben een absolute voorstander van de Play-Offs”, aldus de voetbalcommentator tegenover Radio 1. “Ze zeggen dat de halvering oneerlijk is, maar het werkt. Deze Play-Offs zijn ontzettend spannend, zonder die halvering was het gedaan geweest en was Club Brugge al lang kampioen.”

“Dan heb je zo’n competitie zoals in Duitsland of Frankrijk, waar het al gedaan is eigenlijk. PSG is al kampioen, Bayern is alweer kampioen. Saai. Bij ons is het niet saai, het is boeiend. We zien elke week leuke, spannende wedstrijden. Ik zou in de Play-Offs zelfs beginnen met nul punten. Zes ploegen met nul punten en dan ertegenaan”, besluit Raes. Een voorstel dat niet bepaald in goede aarde valt bij de Brugse aanhang…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws