Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Flauw! Club-fan mocht de Ghelamco Arena niet betreden met dit ludiek kostuum

Ghelamco Arena overdag (AA Gent)

Er was het voorbije weekend heel wat te doen rond de komst van Club Brugge naar AA Gent. Zo besliste burgemeester Daniël Termont om zondag geen Blauw-Zwarte clubkleuren toe te laten in de binnenstad en riskeerden Brugse fans een stadionverbod als ze met een “Anti Buffalo” sjaal durfden te zwaaien in de Ghelamco Arena. Maar daar bleef het niet bij… 

Club-fan Didier kwam gisteren origineel uit de hoek en trok een eendenpak aan als verwijzing naar ‘De Kwekkers’, een geuzennaam voor de supporters van AA Gent. Vergelijk het met een bezoekende supporter die als ‘Boer’ verkleed komt naar Jan Breydel. Moet kunnen, toch?

Hoewel hierbij geen van de lange lijst aan vooropgestelde regels werd overtreden, mocht Didier het stadion van AA Gent enkel zónder kostuum betreden. Bij de Buffalo’s oordeelden ze namelijk dat onderstaand eendenpak te provocerend zou zijn…

Club-fan Didier verkleed als Kwekker

LEES OOK: Veiligheidsverantwoordelijken van AA Gent verklaren waarom ‘Kwekkende’ Club-fan een probleem was

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws