Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Filip Joos heeft uitstekend nieuws voor de supporters van Club Brugge

Filip Joos (analist)

Play-Off 1 is nog maar twee matchen ver en toch pakken heel wat waarnemers al uit met straffe conclusies. Zo is Filip Joos – die de wedstrijd tussen Anderlecht en Gent becommentarieerde voor PlaySports – van mening dat Club Brugge de kampioenen champagne al koud mag zetten.

Anderlecht ging zondagavond in eigen huis met 0-2 onderuit tegen AA Gent en laat daardoor de kans liggen om Blauw-Zwart onder druk te zetten. Bovendien hadden de Buffalo’s de overwinning allesbehalve gestolen in het Astridpark. Club kan daardoor maandag tegen KRC Genk maar liefst 9 punten uitlopen op zijn eerste achtervolgers in het klassement.

“Eén ding is na speeldag 1 al zeker: Club Brugge hoeft Anderlecht niet te vrezen”, oordeelt Filip Joos. “Anderlecht moet hopen dat er een aantal van hun geblesseerden snel terugkeren. Ook al kan het in de Play-Offs in allerlei richtingen snel gaan, Club kan met een gerust hart aan de wedstrijd tegen KRC Genk beginnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws